MENU
Doja Cat

Doja Cat

Bag kunstnernavnet Doja Cat står sangskriver, sanger, rapper og producer Amala Zandile Dlamini. Debutalbummet Amala udkom i foråret 2018 på RCA Records og byggede videre på den hype som epén Purrr! havde skabt.

Doja Cat lader inspiration fra hele verden flyde ind i hendes psykedeliske RnB og tilsætter det en kæmpe dosis humor og selvironi! Doja Cat er ikke bange for at lege med sin identitet og sit selvbillede, og har gjort brugen af Youtube og Soundcloud til en essentiel del af hendes offentlige vindue udadtil.

Et højdepunkt blev nået med videoen til ”Mooo!”, der blev et stort viralt hit og blandt andet fik opmærksomhed fra prominente navne som fx Chance The Rapper.  Vi har at gøre med en af de mest spændende urban RnB-artister i Doja Cat, og hun rammer Pumpehuset den 2. marts. 

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.
Doja Cat
02. marts 2019
Pumpehuset
København