Michael BubléRBCMcIntyreThe 1975
MENU
Dodie

Dodie

Forsvind ind i Dodies svævende popunivers, nå den fremadstormende YouTube-stjerne præsenterer nye sange i Lille VEGA den 19. februar.

Det unge, britiske YouTube-fænomen Dodie har på få år slået sit navn fast på den internationale musikscene som mere end ”bare” endnu et ungt menneske med et YouTube-kanal. I september udgiver hun singlen ”Human”, som er forløberen for en ep af samme navn, der udkommer til februar.

Dodie har gennem sin hovedkanal ’doddleoddle’ delt piano og ukulele samt originalt materiale. Og det var især sidstnævnte, som fangede følgernes opmærksomhed. Hendes rolige og fængslende stemme hiver dig ind i et svævende, musikalsk univers, du ikke har lyst til at forlade igen.

Siden hun var 16 år, har Dodie postet og delt sit liv på YouTube, og de sidste syv års arbejde har resulteret i flere end 1,7 millioner følgere via ’doddleoddle’ samt flere end 4,7 millioner visninger til sangen ”She”. 

Det har resulteret i to ep’er, Intertwined (2016) og You (2017), som begge har opnået kommerciel succes i både USA, Australien og Storbritannien.

Det var også på YouTube, at Dodie postede sin første originale sang ”Rain” tilbage i 2011, der kickstartede hendes musikalske karriere. Hun har rejst verden rundt med sin udsolgte headliner turné, hvor hendes seneste turné You blev udsolgt på blot få timer. 

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.
Dodie
19. februar 2019
Lille Vega
København
Support: Orla Gartland