Andrea BocelliKevin HartKatyTrevor Noah
MENU
DISTORTION Club: Injury Reserve

DISTORTION Club: Injury Reserve

Når dagens DISTORTION gade-vildskab går på hæld og solen går ned bag Enghavevej 30. maj fortsætter festen i Lille VEGA, hvor Phoenix rap-trioen Injury Reserve smeder smidige beats.

Injury Reserve indspillede deres første mixtape hos tandlægen i 2016 og døbte debuten den bogstavelige titel Live from The Dentists Office. Trioen, der udgøres af produceren Parker Corey samt rapperne Step J. Groggs og Ritchie With a T har haft en interessant rejse fra forstaden til at komme i søgelyset hos både Noisey og Bilboard.

Injury Reserve mestrer at kombinere tradition med innovation, leverer uprætentiøs hiphop og trioen modtager blandt andet roser for deres ”DIY Weirdness” og ”Fearless Honesty”. Pigeons and Planes har blandt andet udråbt dem til at være ”One of the best new groups in hip-hop”

Vejen til det helt store gennembrud er i den grad banet med blandt andet deres anden udgivelse Floss og collabs med navne som Vic Mensa og Cakes da Killa. 

Tandlæge-kontoret er nu byttet ud med et med hus i Californien, og Injury Reserve har netop sluppet deres seneste udspil Drive It Like It’s Stolen, deres mest aggressive udgivelse til dato.  

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.
DISTORTION Club: Injury Reserve
30. maj 2018
Lille Vega
København