Michael BubléWhite LiesMGKThe 1975
MENU
Den Nye Stil - Live

Den Nye Stil - Live

Radiovært og DJ Pelle Peter Jensen har over det seneste år stået bag P3s mest populære podcast nogensinde; Den Nye Stil - historien om dansk rap. En fortælling der følger et helt specielt folkefærd - nemlig de danske rappere - på sindssyge eventyr, op - og nedture og deres vej til stjernestatus. Med alt hvad der følger med af hiphoppens vilde persongalleri, drama og skandaler.

Dansk raps historie gemmer på et utal af vilde fortællinger. Fortællinger om hvordan man går fra at være en bumset teenager med en drøm, til pludselig at sidde og lave musik med Whitney Houston og 2Pac. Eller at stå på scenen foran 40.000 mennesker der synger med på din musik. Men vejen dertil er ofte lang og fuld af forhindringer. Og ikke mindst - fantastiske fortællinger. Det er disse fortællinger vi i Den Nye Stil får leveret, direkte af rapperne selv, med Pelle Peter Jensen som vært, dj og guide igennem dansk raps jungle.

 

Hver aften vil Pelle tage to af hovedpersonerne fra serien med ud til et publikum og folde deres historie ud. Udover de fascinerende fortællinger fra dansk raps legender, vil publikum få mulighed for at spørge ind, og desuden afsluttes hver afdeling af aftenen med en quiz i dansk rap.

Dette er en perfekt mulighed for den garvede rapfan til at genopleve de store øjeblikke. Eller for den helt grønne skeptiker, til at lære det danske raplandskab at kende igennem de vildeste historier, fortalt af dem der var der, da det danske musiklandskab blev ændret for altid, og drenge blev til mænd. 

Med den raphistoriske podcast ’Den nye stil’ har P3 leveret det bedste argument for sin og moderskibets eksistensberettigelse og udviklingspotentiale: Overlegen og vildt passioneret formidling, der kan gøre dansk (rap)historie til en besættelse – selv for dem, der egentlig troede, at de var ligeglade.” – Information 

”En forrygende god historie: Podcastserie fra DR fortæller levende om dansk hiphops skabelsesberetning.” (4 hjerter) – Politiken

At sige Pelle Peter er på overarbejde er en underdrivelse. (...) Hans begejstring smitter langt op på de bagerste rækker, og jeg er ikke i tvivl om, at historien ville være fattigere uden hans evne for kulturformidling.”  (5 stjerner) – Gaffa Danmark

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.
Den Nye Stil - Live
12. september 2019
Bremen Teater
København
Den Nye Stil - Live
13. september 2019
Musikhuset
Aarhus
Den Nye Stil - Live
20. september 2019
Skråen
Aalborg
Den Nye Stil - Live
21. september 2019
Magasinet
Odense