MENU
Death Cab For Cutie

Death Cab For Cutie

Death Cab for Cutie er albumaktuelle til august med det nyligt annoncerede Thank You For Today, og den 10. februar 2019 gæster de VEGA.

Indie-rocklegenderne i Death Cab for Cutie har siden starten af 00’erne været et af de mest prominente bands på indie-scenen. Nu rører Ben Gibbard og co. igen på sig med annonceringen af deres niende album Thank You For Today, der udkommer til august. Sidst gruppen besøgte Danmark var i 2015 med et show i Amager Bio, som ifølge Soundvenue ”fik sjæl og krop til at mødes”. Koncerten til februar markerer Death Cab for Cuties første VEGA-koncert siden 2006. 

Sammen med nyheden om det nye album udsendte Death Cab for Cutie singlen ”Gold Rush”. Den rumlende indie-ballade sampler Yoko Ono og handler om, hvordan landskaber ændrer sig, når man bor i det samme nabolag i længere tid.

Gibbard har selv boet i Seattle de sidste 20 år, og ”Gold Rush” er en sang han længe har tænkt på at skrive. ”The song is not a complaint about how things were better or anything like that. It's an observation, but more about coming to terms with the passage of time and losing the people and the moments in my life all over again as I walk down a street that is now so unfamiliar."

Da Death Cab For Cutie i 2005 udgav deres femte album Plans, der bl.a. inkluderer den akustiske ballade ”I Will Follow You into the Dark”, opnåede de platin-certificering i USA og lå desuden på Billboards albumhitliste i næsten et helt år. Deres musik spillede en stor rolle på soundtracket til teenage-serien The O.C. fra 2003, hvilket hjalp bandet med at bryde igennem til mainstream-publikummet. Gennem karrieren har bandet hevet hele otte Grammy-nomineringer hjem, senest for albummet Kintsugi i 2015.

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.
Death Cab For Cutie
10. februar 2019
Vega
København
Support: The Beths