MENU
David Crosby

David Crosby

Legenden og folkrock-pioneren David Crosby fra supergruppen Crosby, Stills & Nash vender tilbage til Danmark til sommer og indtager DR Koncerthusets koncertsal 27. august. 

"At synge er det sjoveste, man kan foretage sig med tøjet på” forklarede David Crosby sidste gang han gæstede Danmark, hvor han i selskab med Stills & Nash ifølge Gaffa gav en femstjernet koncert og modtog stående applaus. Til august vender Crosby endelig tilbage til Danmark, hvor veteranen kan opleves solo i koncertsalens smukke omgivelser.

Med en karriere, der strækker sig over seks årtier, har Crosby skabt sange, der giver genklang som uforglemmelig musikalske milepæle for mere end tre generationer af musikelskere - ikke kun som soloartist, men også som stiftende medlem af The Byrds, Crosby, Stills & Nash og Crosby, Stills, Nash & Young.

David Crosby udsendte sin første soloplade If I Could Only Remember My Name tilbage i 1971, og har siden da sluppet 5 studiealbum, hvoraf det seneste Sky Trails udkom sidste år.

David Crosby indskrev sig i Songwriters Hall of Fame i 2009, og hans imponerede indflydelse samt fantastiske evne til at fange tidens essens i sin musik består i den grad stadig.

David Crosby and Friends:

James Raymond – Keyboard

Steve DiStanislao – Trommer

Mai Leisz – Bas

Jeff Pevar – Guitar

Michelle Willis – Keyboard & vocal 

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.
David Crosby
27. august 2018
DR Koncerthuset
København