The SoundsThe Lone BellowSteel PantherBelle
MENU
Daniel Lill

Daniel Lill

Daniel Lill har leveret gøgl, grin og gak i snart 10 år og er nu klar til at sprede mere glæde, når han i efteråret 2018 drager ud i landet med sit andet one-man show: GLAD I LÅGET.

Tre år er der gået siden Daniel Lill tog ud med sit første one-man show Livslimbo til udsolgte sale. Den talentprisnominerede komiker har med sit charmerende smil indtaget de danske scener i snart 10 år, og nu er det tid igen. Hans andet one-man show GLAD I LÅGET er et show med 100% fokus på at have det sjovt, og med Lills glade gemyt, imødekommende publikumsinteraktion og knivskarpe joke-gen er du sikret en aften med komik i højeste klasse.

Daniel Lill siger selv om showet:

“Jeg glæder mig vildt meget til at komme ud til at de glade danskere, der er derude. Vi er kendt som “De gladeste mennesker på jorden”, og det synes jeg godt, vi kan være stolte af. Folk kan godt forvente, at det bliver et show med fart over feltet. Vi skal grine SAMMEN - jeg vil sgu også have det sjovt!

Det bliver et show om at VÆRE glad i låget og samtidig udfordringerne ved at forblive positiv. Det er ligesom det, der er kernen i mit liv - så hvad skulle jeg ellers snakke om?

Det samme gælder for mig, når jeg snakker med nogen i salen - så vil jeg også have, at det bliver i en positiv tone, så ingen føler sig trådt på, så vi lige netop kan grine sammen, have en aften der bliver helt unik, kun for os - den aften.”

Kom og grin med når Daniel Lill tager dig med ind i sin verden af sjov, gak og løjer og vær sikret en aften med masser af grin, masser af glæde og en mand i sin bedste form.

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.
Daniel Lill
25. september 2018
Comedy Zoo
København
Daniel Lill
28. september 2018
Theater
Kolding
Daniel Lill
29. september 2018
MCH Herning Kongrescenter
Herning
Daniel Lill
03. oktober 2018
Skraaen
Aalborg
Daniel Lill
04. oktober 2018
Ny Teater
Horsens
Daniel Lill
05. oktober 2018
Pavillonen
Grenaa
Daniel Lill
06. oktober 2018
Paletten
Viborg
Daniel Lill
10. oktober 2018
Turbinen
Randers
Daniel Lill
11. oktober 2018
Comedy Zoo
Aarhus
Daniel Lill
12. oktober 2018
Musikhuset
Esbjerg
Daniel Lill
24. oktober 2018
Theater
Skive
Daniel Lill
25. oktober 2018
Kulturmaskinen
Odense
Daniel Lill
26. oktober 2018
Ungdommens Hus
Fredericia
Daniel Lill
27. oktober 2018
Tobaksgården
Assens
Daniel Lill
01. november 2018
Musikteater
Vejle