MENU
Chippendales

Chippendales

Chippendales har netop smidt kludene i en fyldt Valby Hallen foran tusindvis af begejstrede kvinder. I 2019 gentager de succesen og bringer deres frække mandestrip til Falconer Salen 18. september under titlen ”Let’s Misbehave”.

Temperaturen nåede bristepunktet, da Chippendales’ henrykkede i Valby Hallen, og nu lægges der i ovnen til en brandvarm aften i Falconer Salen, når de spændstige fyre byder på iturevne t-shirts, masser af bar hud og ikke mindst uartige moves til næste efterår.

I mere end 30 år har Chippendales sunget og strippet sig ind i kvindehjerter verden over med deres storslåede Broadway-agtige show, veltrimmede kroppe, maskulinitet, drengerøvscharme og glimt i øjet.

Hvert år køber mere end 2 millioner kvinder billetter til Chippendales - og hvor end de letpåklædte amerikanere har flashet den legendariske butterfly, har kvinderne skreget og hvinet i takt med, at de sexede mænd stykke for stykke afslører mere og mere af deres olieglinsende kroppe til sensuelle rytmer.

Chippendales har tidligere imponeret med deres frække shows i Danmark, hvor de har optrådt for fyldte sale - og der er rift om billetterne. Ladies! Det gælder derfor om at være hurtige, hvis I skal opleve en vaskeægte girls night out med veltrænede fyre, dans, sang og bar hud. Chippendales indtager København!

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.
Chippendales
25. april 2019
Odeon
Odense
Chippendales
26. april 2019
Portalen
Greve
Chippendales
27. april 2019
MCH
Herning
Chippendales
28. april 2019
Portalen (EKSTRA SHOW)
Greve
Chippendales
18. september 2019
Falconer Salen
København
Chippendales
19. september 2019
Skraaen
Aalborg
Chippendales
20. september 2019
Musikteateret
Holstebro
Chippendales
21. september 2019
Tinghallen
Viborg