Andrea BocelliKevin HartCrosbyFather John Misty
MENU
Chippendales

Chippendales

Der er lagt i ovnen til den ultimative tøseaften, når de verdenskendte drengerøve, Chippendales, for første gang i mere end ti år bringer deres spektakulære show og legendariske mandestrip til København, når de besøger Valby Hallen 27. september.

Temperaturen kommer uden tvivl til at stige i København til september, hvor deres bydes på iturevne t-shirts og masser af bar hud i Valby Hallen, når Chippendales rykker ind med deres brandvarme About Last Night show. 

Hvert år køber mere end 2 millioner kvinder billetter til showet og over hele verdenen har de skreget og hvinet, når de sexede mænd til drivende langsomme sensuelle rytmer og nye poptoner stykke for stykke afslører mere og mere af deres olieglinsende kroppe. Det gør de garanteret også denne gang, og hvad mændene gemmer bag uniformerne, arbejdstøjet eller sportstøjet denne gang kan kun tiden vise. 

I mere end 30 år har de spændstige og dansende amerikanere sunget og strippet sig ind i kvindehjerter verden over. Chippendales er kendt for at levere et storslået, Broadway-agtigt show, med masser af maskulinitet, drengerøvscharme og glimt i øjet.

Chippendales har tidligere imponeret med deres shows i Danmark, hvor de har optrådt for fyldte sale. Der er rift om billetterne. Piger! I skal derfor være hurtige. Få fat i veninderne og få en vaskeægte girls night out med veltrænede fyre, dans, sang og bar hud. Chippendales kommer til byen!

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.
Chippendales
26. september 2018
Musikhuset
Aarhus
Chippendales
27. september 2018
Valby Hallen
København
Chippendales
28. september 2018
Odeon
Odense
Chippendales
29. september 2018
Musikteateret
Holstebro
Chippendales
30. september 2018
Skraaen
Aalborg