Michael BubléSnarkyThe 1975
MENU
Billy Ocean

Billy Ocean

Billy Ocean bringer alle sine uforglemmelige hits til København.

Sol, sommer og romantik i calypso takter fylder den smukke DR Koncertsalen når Billy Ocean spiller sine allerstørste hits fredag 22. marts.

De fleste kender Billy Oceans bløde og lækre stemme, som virkelig løfter musikken. Den engelske charmetrold med de trinidanske rødder har varmet hjerter verden over med sange som ”Carribean Queen”, ”Suddenly”, ”Loverboy”, ”Red Light Spells Danger”, ”Get Outta My Dreams, Get Into My Car”, ”There’ll Be Sad Songs (To make You Cry)” og ikke mindst ”Love Really Hurts Without You”.

Mange vil også nikke genkendende til ”When the Going gets tough, the Tough Gets Going! ”som blev brugt i ”Nilens juvel” fra 1985 med Michael Douglas og Kathleen Turner.

Billy Ocean er én af de største popstjerner England nogensinde har haft, og han har solgt over 30 millioner album på verdensplan. Efter succesen i 90’erne tog han en pause for at hellige sig sin familie, men de senere år er han vendt tilbage til musikken og har udgivet både nye numre og opsamlingsalbum.

Kom derfor med til en festlig aften med masser af skøn caribisk sommerstemning, når Billy Ocean besøger København på sin Best Of Tour til marts.

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.
Billy Ocean
20. marts 2019
Tradgarn
Gøteborg
Billy Ocean
22. marts 2019
DR Koncerthuset - Koncertsalen
København