Michael BubléWhite LiesMGKThe 1975
MENU
Bear's Den

Bear's Den

Bear’s Den har siden udgivelsen af det succesfulde debutalbum Islands været et af Englands mest lovende navne på bølgen af internationale indie/folk-bands. De har turneret med blandt andre Mumford & Sons, og har tidligere besøgt Danmark og spillet for fyldte sale i Pumpehuset og Lille Vega året før. 

Nu er bandet, der i dag består af forsanger/guitarist, Andrew Davie, og multi-instrumentalist, Kev Jones, tilbage med deres nye album So That You Might Hear Me, som udkom i april og hvis titel er lånt fra den chilenske digter, Pablo Neruda. På det nye album har bandet eksperimenteret mere med synthesizers og klaver, og udforsker mere atmosfæriske og 80’er-inspirerede lydbilleder end tidligere. 

“…what’s always present in their music is heart, grit, and connection. No matter the instrumental arrangement, Bear’s Den master the art of creating melodically gripping music, and this record is no exception”. ★ ★ ★ ★ – Thank Folk For That 

Bandet har turneret næsten non-stop de sidste fire år med deres liveband, der består af yderligere fire musikere. Danske fans kan således glæde sig til at opleve et velsmurt band med masser af koncerter og ny musik i bagagen, når de indtager Lille Vega til efteråret.

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.
Bear's Den
26. november 2019
Lille Vega
København