Michael BubléSnarkyThe 1975
MENU
Ane Høgsberg

Ane Høgsberg

Til foråret vender Ane Høgsberg tilbage med sit nye stand-up soloshow "Døden Har En Årsag". Det kommende show efterfølger hendes anmelderroste debut Dårlig Feminist fra 2016, der spillede for udsolgte sale flere steder i landet. 

Ane Høgsbergs andet soloshow handler om en af de få ting, vi alle har til fælles; døden. Vi møder den flere gange i livet, og vi skal med sikkerhed alle dø en dag. Men hvordan ønsker vi at komme herfra? Hvad bliver der mon snakket om til vores begravelse - og kan man egentlig selv vælge det dyr, man gerne vil genfødes som?

Da Ane i tre uger i foråret 2018 gik med frygten for at have fået brystkræft, boblede alle de her ting op - ikke på en uhyggelig måde, mere: Husker de at lave rigeligt med kage til gravøllet? Hvilken sang skal spilles i kirken? Og hvordan kommer min barndomskæreste til at tage nyheden? Ane havde heldigvis ikke kræft, men der blev sat gang i en masse tanker: Hvad er i grunden den vildeste måde at dø på, og hvem skal i hvert fald ikke arve noget, når den tid kommer? Om det kommende show uddyber Ane: 

“Det har altid betaget mig at lave standup om de mørke sider i mennesket, og jeg glæder mig til at få folk til at grine af døden - for det kan man ligeså godt”.

Ane Høgsberg er gennemført sjov og har papir på det! I 2016 fik hun nemlig tildelt Talentprisen ved ZULU Comedy Galla, og du har måske også hørt hende i den populære podcast Voksenvenner sammen med komikerkollegaen Jonatan Spang. 

Oplev Ane Høgsbergs nye show i udvalgte danske byer til foråret, når hun med sin vanlige selvironiske distance og jyske charme udleverer livet som kvinde i dag, så både mænd og kvinder bryder sammen af grin.

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.
Ane Høgsberg
20. marts 2019
Sønderborghus
Sønderborg
Ane Høgsberg
26. marts 2019
Ny Teater
Horsens
Ane Høgsberg
27. marts 2019
Skråen
Aalborg
Ane Høgsberg
28. marts 2019
Musikhuset
Aarhus
Ane Høgsberg
29. marts 2019
Musikhuset
Esbjerg
Ane Høgsberg
30. marts 2019
Paletten
Viborg
Ane Høgsberg
23. april 2019
Bremen Teater
København