Andrea BocelliKevin HartKatyTrevor Noah
MENU
Anders Hemmingsens Guide til Nettet - med Thomas Skov som rejseleder

Anders Hemmingsens Guide til Nettet - med Thomas Skov som rejseleder

LIVESHOW: Anders Hemmingsens Guide til nettet
- Med Thomas Skov som rejseleder

Hver dag følger en halv million danskere med, når Instagramstjernen Anders Hemmingsen poster billeder. Billeder, der portrætterer os danskere – når vi er bedst, værst, mest pinlige og allersjovest.  Det kan eksempelvis være når vi vælter hyldevis af varer i Netto, pigers blogger-startkits, når bedstemor SMS’er og når vi er lidt for fulde i provinsen. Anders Hemmingsen er altid først med de bedste billeder og største grin. Nu har du mulighed for at opleve ham in real life 9. maj på Bremen Teater, når den ukronede konge af sociale medier på mest underholdende vis vil guide dig igennem SoMe-livet med sit første billede-liveshow nogensinde.

Showet er en hyldest til brugerne: var det ikke for dem, ville Anders Hemmingsen ikke have billeder at dele på sine platforme. Derfor er publikum ligeså vigtige denne aften – her har de nemlig også indflydelse på indholdet, hvor de både før og under showet opfordres til at sende billeder til Anders Hemmingsen, som vil dele udvalgte billeder på storskærm. Aftenen vil være præget af helt nye billeder, som instagram’eren aldrig har vist før, men som kun kan opleves til dette show.

Anders Hemmingsen kommer ikke til at være alene på scenen denne aften. Aftenens vært er ingen ringere end Thomas Skov, der utvivlsomt er Anders Hemmingsens allerbedste SoMe-ven. I rollen som vært vil Skov styre slagets gang og fungere som rejseleder gennem onlineuniverset. Glæd dig til et grænseoverskridende, nærværende og morsomt show, hvor Anders Hemmingsen og Thomas Skov kommer helt tæt på danskerne og viser vores færden på de sociale medier, når dine og mine billeder blæses op på storskærm. Ingen bliver skånet, når den dynamiske duo aka Hemmingsen og Skov på humoristisk vis vil kommentere billederne.

Du kan godt begynde at glæde dig til et ganske anderledes og underholdende show, hvor Anders Hemmingsen tag(g)er dig med på en billedrejse med særligt udvalgt og unikt indhold, ført an af Thomas Skov, der vil guide dig gennem det moderne medieunivers. Det kan kun opleves LIVE!

Vi opfordrer til at man benytter de officielle salgssteder, når der skal erhverves billet til et af vores arrangementer. Vi kan kun garantere for billettens ægthed, hvis den er købt igennem et af disse officielle salgssteder.
Anders Hemmingsens Guide til Nettet - med Thomas Skov som rejseleder
09. maj 2018
Bremen Teater
København